Μόλις ολοκληρώσατε την κατασκευή του καινούριου σας σπιτιού ή της νέας επαγγελματικής σας στέγης. Τα τελευταία μερεμέτια τελείωσαν και όλες οι εργασίες ολοκληρώθηκαν αλλά μια λεπτή λευκή σκόνη καλύπτει όλη την ομορφιά του νέου χώρου. Θέλετε να το καθαρίσετε αλλά κάθε σημείο που περνάτε με το wettex, ξανασκονίζεται την ίδια στιγμή. Ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και η δουλειά που πρέπει να γίνει σας φαίνεται βουνό. Τώρα είναι η ώρα να καλέσετε του επαγγελματίες καθαρισμού της allPro και να αφήσετε τον καθαρισμό στα έμπειρα χέρια τους. Μετά από μία επιτόπια εκτίμηση του χώρου από επαγγελματία εκτιμητή καθαρισμού, χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση ή επιβάρυνση, θα σας δοθεί γραπτώς η πλέον συμφέρουσα και ολοκληρωμένη πρόταση καθαρισμού ενώ το μόνο για το οποίο θα έχετε να φροντίσετε εσείς είναι να υπάρχει νερό και ρεύμα στον χώρο  κατά τη διάρκεια του καθαρισμού. Αμέσως μετά την αποχώρηση του συνεργείου μπορείτε να ασχοληθείτε με τη μετακόμιση και με τη διακόσμηση του χώρου απολαμβάνοντας ξεκούραστα την άριστη ποιότητα καθαρισμού της allPro.

Για τον γενικό – αρχικό καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου ή της νεόκτιστης ή από ανακαίνιση κατοικίας σας η allPro διαθέτει πολυμελή εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού που αναλαμβάνουν με αξιοπιστία και ασφάλεια να σας παραδώσουν τον χώρο σας πεντακάθαρο και έτοιμο για την τελική μετακόμιση και χρήση του.   Εντός των χρονικών περιθωρίων που εσείς ορίζετε και με τιμές εναρμονισμένες με την σημερινή πραγματικότητα, τα συνεργεία καθαρισμού της allPro καθαρίζουν με άριστα αποτελέσματα και αναδεικνύουν την ομορφιά κάθε νεόκτιστου ή από ανακαίνιση χώρου. Η εμπειρία, η εξειδίκευση, η χρήση των πλέον ποιοτικών και σύγχρονων εργαλείων, μηχανημάτων και υλικών καθαρισμού εγγυώνται άριστα αποτελέσματα  σε εξαιρετικές τιμές και με  την εγγύηση ποιότητας της allPro.

Αναλαμβάνουμε:
Αρχικούς καθαρισμούς νεόκτιστων οικιών, διαμερισμάτων, μεζονετών κλπ
Αρχικούς καθαρισμούς νεόκτιστων επαγγελματικών χώρων, γραφείων, καταστημάτων, αποθηκών, γυμναστηρίων, χώρων εστίασης κλπ
Γενικούς καθαρισμούς σε από ανακαίνιση επαγγελματικούς ή ιδιωτικούς χώρους.
Γενικούς καθαρισμούς σε χώρους προς ενοικίαση.

Η υπηρεσία γενικού καθαρισμού χώρων της εταιρείας μας είναι ολοκληρωμένη, ασφαλής, ελεγχόμενη και ευέλικτη ώστε να σας εξασφαλίζει την ποιότητα καθαρισμού που αναζητάτε χωρίς προβλήματα.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στα τηλέφωνα  210 7777629 &  6973 357751 ή στείλτε e-mail στο  info@allpro.gr και κλείστε άμεσα το ραντεβού σας.