Στις μέρες μας η ανάθεση της διαχείρισης της πολυκατοικίας σε μια αξιόπιστη, αλλά όχι απρόσωπη, εταιρεία διαχειρίσεων δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά κίνηση ανάγκης. Πρόκειται πλέον για μια απαραίτητη συλλογική απόφαση η οποία θα διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία της πολυκατοικίας ή του κτιρίου, αποτρέποντας εντάσεις μεταξύ των ενοίκων και εξασφαλίζοντας την ποιοτική και αρμονική συμβίωση ανθρώπων που οι περιουσίες τους βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη.
Οι υποχρεώσεις του διαχειριστή δεν είναι λίγες και απαιτούν διάθεση χρόνου που συχνά εκ των πραγμάτων, ο σύγχρονος τρόπος ζωής δε μας επιτρέπει να διαθέτουμε, με αποτέλεσμα να αμελούμε ή να καθυστερούμε πολλές από αυτές.

Εισπράξεις, πληρωμές, έρευνες αγοράς, οικονομικός έλεγχος, μετρήσεις θέρμανσης, ακόμη και η απαραίτητη αντικατάσταση των καμένων λαμπτήρων βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη των υποχρεώσεων του διαχειριστή που συχνά δεν μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία.

Εδώ έρχεται η allPro για να εξασφαλίσει την παροχή οικονομικά αποδοτικών καινοτόμων υπηρεσιών διαχείρισης κτηρίου που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να προστατεύουν, σε σταθερή ποιότητα και τιμή, το πιο πολύτιμο περιουσιακό σας στοιχείο : το σπίτι σας.

Ιδιαίτερα σήμερα, στα χρόνια της ύφεσης και της οικονομικής κρίσης, η ανάγκη ενός εξωτερικού διαχειριστή που θα τακτοποιήσει με διαφάνεια και αξιοπιστία όλα τα θέματα της πολυκατοικίας, που θα αφιερώσει χρόνο προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της, που θα αναζητήσει με ηρεμία τα καλύτερα και πιο οικονομικά συνεργεία αλλά και που θα συνομιλεί με όλους τους ενοίκους, ενοικιαστές και ιδιοκτήτες για όλα τα θέματα που τους απασχολούν, εμφανίζεται πιο έντονη από ποτέ, ακόμη και σε μικρές πολυκατοικίες με λίγα διαμερίσματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 7777629 &  6973 357751 ή στείλτε e-mail στο  info@allpro.gr και ζητήστε την αναλυτική προσφορά μας για τη διαχείριση του κτιρίου σας.

Με ξεκάθαρα συμβόλαια, χωρίς μικρά γράμματα,με διαφάνεια και ενδιαφέρον η allPro θα φροντίσει για τη διαχείριση της πολυκατοικίας σας και θα σας απαλλάξει από τον πονοκέφαλο που προκαλούν τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του κτιρίου σας.