Καθαρισμοί Γραφείων και Επαγγελματικών Χώρων

Καθαρισμοί γραφείων και επαγγελματικών χώρων κάθε μεγέθους, σε ολόκληρη την Αττική, σε τιμές έκπληξη από τους επαγγελματίες καθαριστές της allPro και πάντα με την εγγύηση ποιότητας της allPro.

Εξασφαλίστε ένα αξιοπρεπές, υγιεινό και καθαρό περιβάλλον εργασίας για εσάς, τους πελάτες σας και τους υπαλλήλους σας, αναβαθμίζοντας την εικόνα της εταιρείας σας αλλά και αυξάνοντας την αποδοτικότητα των εργαζομένων και την αξιοπιστία της επιχείρησής σας προς τους πελάτες σας.

Αναθέστε στους επαγγελματίες της allPro το θέμα του τακτικού καθαρισμού του επαγγελματικού σας χώρου κι εσείς επικεντρωθείτε στο σημαντικό σας έργο που είναι η λειτουργία της επιχείρησης σας.
Επιλέξτε εσείς τον χρόνο καθαρισμού, είτε πριν την έναρξη λειτουργίας, είτε κατά τη διάρκεια είτε μετά το τέλος της εργάσιμης ημέρας, αλλά και την συχνότητα των επισκέψεων, είτε καθημερινά, εβδομαδιαία, μηνιαία ή όποτε το επιθυμείτε.

Η υπηρεσία καθαρισμού επαγγελματικών χώρων της εταιρείας μας είναι ολοκληρωμένη, ασφαλής, ελεγχόμενη και ευέλικτη ώστε να σας εξασφαλίζει την ποιότητα καθαρισμού που αναζητάτε χωρίς προβλήματα.

Επιπλέον, απαλλαγείτε από εργοδοτικές εισφορές, δώρα αλλά κυρίως από την αναζήτηση σωστών καθαριστών και αναθέστε τον καθαρισμό που ζητάτε σε μια αξιόπιστη εταιρεία καθαρισμών με μακροχρόνια εμπειρία, πλήρη εξειδίκευση και σύγχρονο εξοπλισμό καθαρισμού.

Αναλαμβάνουμε να καθαρίσουμε για εσάς ακριβώς αυτό που θέλετε να καθαρίσετε. Η προσφορά μας σας δίνεται γραπτώς και αναλυτικά και περιγράφει όλες τις λεπτομέρειες της συμφωνίας μας ενώ επόπτες καθαριότητας ελέγχουν σε τακτά χρονικά διαστήματα τους χώρους ώστε να διατηρούμε την ποιότητα καθαρισμού σε υψηλά επίπεδα και την συνεργασία μας μακρόχρονη.
Δεν υπάρχουν προκαθορισμένες κατευθύνσεις αφού κάθε πελάτης είναι διαφορετικός και αντιλαμβανόμαστε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες του. Πείτε μας τι θέλετε να καθαριστεί και για αυτό και μόνο θα πληρώσετε.

Αναλαμβάνουμε τα πάντα για εσάς, σε ολόκληρη την Αττική και σε τιμές έκπληξη:
Καθαρισμοί γραφείων, σχολείων και φροντιστηρίων, αποθηκών, γυμναστηρίων, ιατρείων, καταστημάτων, χώρων εστίασης και κάθε άλλο επαγγελματικό χώρο σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να συζητήσουμε τις απαιτήσεις σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας στα τηλέφωνα 210 7777629 &  6973 357751 ή στείλτε e-mail στο  info@allpro.gr και κλείστε άμεσα το ραντεβού σας.