Τα συνεργεία καθαρισμού πολυκατοικιών της AllPro είναι πλήρως εξοπλισμένα και καταρτισμένα ώστε να παρέχουν ποιοτικό καθαρισμό των κοινοχρήστων χώρων  με ευελιξία και συνέπεια.

Με τη δυναμική που εξασφαλίζει η μακρόχρονη εμπειρία της AllPro στον καθαρισμό των κοινοχρήστων χώρων, μπορείτε να είστε ήσυχοι για την καθαριότητα και την φροντίδα της πολυκατοικίας σας.

Ο κοινόχρηστος χώρος κάθε πολυκατοικίας είναι ένα κομμάτι του σπιτιού σας και ως τέτοιο το αντιμετωπίζουμε. Για την ακρίβεια, είναι ο χώρος που δίνει την πρώτη εικόνα και αίσθηση σε εσάς τους ίδιους αλλά και σε κάθε επισκέπτη σας. Γι αυτό και η πρώτη εικόνα πρέπει να είναι θετική κι ευχάριστη. Πέρα όμως από την εικόνα, υπάρχει  και η ουσία της προσπάθειας να κρατήσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε από το σπίτι μας την βρωμιά και τα μικρόβια του δρόμου που μεταφέρουμε καθημερινά με τα πόδια μας μέσα στις πολυκατοικίες μας. Ένας καθαρός και υγιεινός κοινόχρηστος χώρος εξασφαλίζει τον αποκλεισμό της εισόδου των ρύπων μέσα στα σπίτια σας και την καλή εικόνα και εμφάνιση της πολυκατοικίας σας.

Ο τακτικός καθαρισμός των κοινοχρήστων χώρων περιλαμβάνει το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα του κλιμακοστασίου από το υπόγειο εώς την ταράτσα, τον καθαρισμό των κάγκελων του κλιμακοστασίου, όλες τις επιφάνειες του ασανσέρ, τα σοβατεπιά, τους διακόπτες, τον καθαρισμό της πυλωτής και  του γκαράζ, το πλύσιμο του πεζοδρομίου και οποιαδήποτε άλλη εργασία είναι απαραίτητη για την διατήρηση των κοινοχρήστων χώρων σε άριστη κατάσταση.

Το πρόγραμμα καθαρισμού κάθε πολυκατοικίας είναι ξεχωριστό όπως ξεχωριστές είναι και οι ανάγκες καθαρισμού κάθε κτιρίου. Γι αυτό το λόγο προσαρμόζουμε το πρόγραμμα καθαρισμού ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες κάθε πολυκατοικίας.

Οι καθαριστές και οι καθαρίστριες που στελεχώνουν τα συνεργεία μας είναι έμπιστοι και ελεγμένοι, ευγενικοί και συνεργάσιμοι,  έμπειροι και καταρτισμένοι, ενώ τηρούν πιστά τα συμφωνημένα προγράμματα και τα προκαθορισμένα ραντεβού.

Τα υλικά καθαρισμού είναι αρίστης ποιότητας, από τους μεγαλύτερους παραγωγούς της Ελλάδας και του εξωτερικού, ώστε να εξασφαλίζουν άριστη υγιεινή , απολύμανση και καθαριότητα.

Οι τιμές της AllPro  συμβαδίζουν απόλυτα με το πνεύμα οικονομίας της εποχής χωρίς αυτό να μειώνει σε κανένα βαθμό την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών καθαρισμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα και ζητήστε μας την τεχνική και οικονομική προσφορά μας για τον τακτικό καθαρισμό της πολυκατοικίας σας.

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική παρέχοντας υπηρεσίες καθαρισμού με επαγγελματισμό και δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας εξασφαλίζοντας πεντακάθαρες πολυκατοικίες και αφήνοντας με την αποχώρησή των συνεργείων μας μια ευχάριστη αίσθηση καθαριότητας και υγιεινής.